Late night i Silkeborg

Her ses det færdige værk “Engel på overtid” efter 12 timers koncentreret arbejde... Tak for en dejlig dag til alle i Bundgaards, det var som altid super hyggeligt. Jeg håber, at den heldige kunde Susanne bliver glad for det smukke maleri skabt ud fra dagens mange indtryk ❤️

Kunstevent i Bundgaards' i Silkeborg

IMG_0724.JPG

Tirsdag d. 4. juni 2019 afholdes der Late Night i Silkeborg. I denne forbindelse kan kunstner Jeannie Bolund igen ses til en live art performance i tøjforretningen Bundgaards’. Hun starter kl. 10:00 og maler i løbet af dagen og aftenen et maleri i butikken, som efterfølgende udloddes til en af butikkens kunder.

Kig forbi og oplev en spændende live art performance tirsdag d. 4. juni 2019.

Vi ses i butikken!

Et alternativt lærred

Mangler du vægplads til et maleri eller trænger du bare til nyt liv i boligen? Så kan et dør-maleri være løsningen på den fornyelse, der skaber energi samt glød i rummet for dig. Kunst kan fungere på mange forskellige måder og nye idéer eller ønsker er altid velkomne.

Herunder, ses et eksempel på en kundebestilling, hvor kunden ønskede et farverigt maleri på sin køkkendør.

Klik på billederne for at se fuld størrelse.

For yderligere info eller bestilling, kontakt Jeannie Bolund på tlf.: 21 24 03 92 eller find flere kontaktoplysninger her.

Årets maleri til Den Lyserøde Busfest

Igen i år optrådte Jeannie Bolund til busfesten i Silkeborg med en Live Art Performance. Jeannie arbejder med fingre og hænder direkte fra maling til lærred, og mens musikken spiller og gæsterne hygger sig forvandles det nøgne, hvide lærred på magisk vis til et farvestrålende maleri. Resultatet af 4 timers koncentreret arbejde ses herunder:

27544923_931442163697455_7621793802943588511_n.jpg

Den Lyserøde Busfest 2018

11034334_413534005488276_3472293369548107115_o.jpg

Igen i år, kan du opleve billedkunstner Jeannie Bolund til "Den lyserøde busfest", der afholdes d. 3. februar 2018 i Silkeborg. Jeannie slår staffeliet op på scenen og maler i løbet af aftenen et maleri, der efterfølgende sættes på auktion. Her, går det nymalede kunstværk til højstbydende gæst.

Kom derfor og oplev en unik live art-performance d. 3. februar 2018 fra 16:00-23:00.

Auktionen starter ca. kl. 20:00.

Arrangementet foregår på Boudisque Silkeborg, Nygade 29, 8600 Silkeborg, Danmark.

1455181_224168861091459_1944917503_n.jpg

Den Lyserøde Busfest 2017

 

Jeannie Bolund deltog igen i år i Den Lyserøde Busfest med en live-performance af et maleri.

 

Arrangementet fandt sted lørdag d. 21. januar 2017 i Vestergade Hallen i Silkeborg.

 

Som altid, blev maleriet til sidst sat på aktion, hvor det gik til højstbydende, som denne gang var fra Tenerife. Maleriet er derfor nu fløjet til Tenerife, hvor det pynter under lidt varmere himmelstrøg. 

Det færdige maleri

Undervejs i processen

Jeannie Bolund og maleriet

Aktuel udstilling

Frem til d. 14/12-2016, kan et stort udvalg af malerier af Jeannie Bolund opleves hos KnowHowz.

Kom og oplev malerierne i et funktionelt hverdagsmiljø. Se et eksempel på, hvordan malerierne fungerer i virksomhedsomgivelser og opdag de varmes farvers effekt i den kolde tid.

Find KnowHowz på følgende adresse:

Baldersvej 10, 8850 Bjerringbro

Åbningstider: Hverdage kl. 08-16

Påskeudstilling i Silkeborg

I år deltager Jeannie Bolund i SILKEBORG KUNSTNERNES PÅSKEUDSTILLING.

Fernisering finder sted Langfredag d. 25. marts kl 11

Herefter fortsætter udstillingen d. 25-28. marts, hver dag kl. 11-16 med gratis entré.

Adressen for udstillingen er Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.


Jeannie vil selv være at træffe på udstillingen fredag d. 25. samt søndag d. 27. marts.

Nyt showroom

Vigtigt nyt!

Forandring fryder og nye omgivelser kan virke enormt inspirerende. Kunstner Jeannie Bolund har derfor netop flyttet sit atelier til nye flotte og rå lokaler i Silkeborg.

 

Den nye adresse for studio & showroom hedder pr. dags dato Ballevej 1, 8600 Silkeborg og der er åbent efter aftale pr. tlf. (+45 21 24 03 92).

 

Kig forbi og se, hvordan farverne og malerierne klæder de nye, rå lokaler - og bliv måske selv inspireret til at skabe lidt forandring i hjemmet eller på arbejdspladsen.

I det nye studio finder du masser af varme farver til at sprede glæde, velvære og atmosfære i hverdagen - små detaljer kan have stor betydning.

 

Vi ses på Ballevej 1, hvor Jeannie Bolund fremover vil skabe sin art from the heart.

"Den Lyserøde Busfest" 2016

Once again Jeannie Bolund participated in "Den Lyserøde Busfest", which is a local event/party in Silkeborg held every year.

The last decade Jeannie Bolund has participated the cultural event with her creative artwork in the form of a live performance of painting a picture.

This year Jeannie Bolund created a painting under the theme "James Bond" during 4-5 hours of work. After the painting is done an auction is held where the painting goes to the highest bidder. 

This year the event was held on January 23 and the result is shown below.

Jeannie Bolund at "Den Lyserøde Busfest"


Unikke julegaver

Så er julen for alvor over os igen og der er kun 4 dage til juleaften. Har du fået købt alle dine gaver eller mangler du stadig et par stykker?

Husk, at mine malerier findes i alle størrelser til varierende priser og du kan stadig nå at kigge forbi for at finde den sidste julegave - eller måske årets smukke mandelgave.

De farverige malerier giver liv, lys og glæde uanset om solen skinner, sneen daler eller regnen står ned i stænger. 

Så mangler du en gave til en du har kær, en uforglemmelig mandelgave uden udløbsdato eller blot lidt ekstra hygge i hjemmet lige inden jul, så ring til mig på tlf.: 21 24 03 92 og aftal en tid til at komme forbi atelieret og se udvalget.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Artmoney udstilling

Dette års påskeudstilling bliver en Artmoney udstilling hos Art Expo i Hørning, der er et dansk kunstgalleri. 

Man kan læse mere om Artmoney konceptet og hvad det går ud på lige her, mens en invitation til ferniseringen kan findes på Facebook-siden her.

Jeannie Bolund deltager med 30 unika og originale små kunstkort, der kommer til at fungere som "Artmoney". Pris pr. kort 200 kr.

 

Ferniseringen afholdes d. 27. og 28. marts, mens hele udstillingen varer fra 27. marts til 9. maj.

Kig forbi Galleri Art Expo Søvejen 35, 8362 Hørning og se en helt speciel og limited Jeannie Bolund kollektion.

Hør et billede

Ud fra devisen "Man hører og ser bedre, hvis man gør begge dele på samme tid", har Galleri Art Expo i fællesskab med 30 billedkunstnere og musiker Kent Secher skabt en anderledes påskeudstilling med fokus på både syns- og høresans.

Hvert værk man finder på udstillingen, er inspireret af et helt bestemt stykke musik, som kunstnerne hver især har fået tildelt. Idéen er, at de skal fortolke samt dele deres oplevelse af musikken i form af et maleri, således at høresansens oplevelse bliver udtrykt visuelt og delt med synssansen.

Jeannie Bolunds bidrag til udstillingen. Maleri "Sweet escape"

Som et bidrag til udstillingen har Jeannie Bolund skabt værket "Sweet escape" udfra musikstykket "Hang on". Få hele oplevelsen med - kom se Jeannie Bolunds fortolkning af musikstykket og hør samtidig musikken spille til ferniseringen.

Fernisering lørdag d. 5. april kl. 13.00. 

Invitationen til udstillingen ses her.

 

Hele ustillingen kan efterfølgende ses  i Galleri Art Expos normale åbningstider tir - fre kl. 11-17 og lør kl.10-14.

Oplev udstillingen i påskedagene:

Torsdag d. 17. april kl 11:00-15:00

Fredag d. 18. april kl 11:00-15:00

Lørdag d. 19. april kl 11:00-15:00

Søndag d. 20. april kl 11:00-15:00

 

Galleri Art Expo, Søvejen 35, 8362 Hørning. Se kort.

Den lyserøde busfest 2014

"Den lyserøde busfest" er et lokalt arrangement, der afholdes hvert år i Silkeborg. Arrangementet holdes og planlægges af en samling kunstinteresserede mænd, der i fællesskab har investeret i en lyserød bus, der kan transportere dem rundt omkring i landet i forskellige kulturelle henseender.

Jeannie Bolund på scenen til festen

Hvert år til "Den lyserøde busfest" slår Jeannie Bolund staffeliet op på scenen og gør sit kreative arbejde som billedkunstner til en live performance for alle deltagere til festen. Når maleriet er færdigt og den dygtige kunstner er tilfreds, starter en auktion, hvor det nymalede kunstværk går til højstbydende gæst. 

Igen i år optrådte Jeannie Bolund naturligvis til festen med sit kunstneriske indslag. Denne gang blev resultatet af 4 timers arbejde således:

Det færdige maleri var efterfølgende et smut forbi kunstnerens private atelier, for at få den sidste finish inden højstbydende kunne få sin nyerhvervede kunst på væggen.

Kunstauktion i København

KØB KUNST OG STØT ET GODT FORMÅL

Dansk-Indisk Børnehjælp inviterer til kunstauktion, hvor indtægten fra auktionen går ubeskåret til børnehjemmet Danish Indian Children's Home i Sydindien. Jeannie Bolund har valgt at skænke et maleri til det velgørende formål. Læs meget mere om organisationen og auktionen lige her.

Invitation til auktionen

KUNSTAUKTIONEN FINDER STED:

Lørdag den 5. april kl. 11.30

Salen, Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18, 2300 København S

 

Billetter sælges ved indgangen, 50 kr./stk.

 

HVORFOR VELGØRENHED?

Det er vigtigt for mig at hjælpe og støtte andre mennesker, hvor jeg kan. Børns vilkår er især et emne jeg finder meget betydningsfuldt og som rammer de mest følsomme sider i mig. Glæden ved at give og glæden ved at gøre en forskel for ét såvel som for flere mennesker er ubeskrivelig. At se små, triste børneøjne leve under umenneskelige forhold, rammer mig på mit ømmeste punkt. Kan jeg være med til at gøre en forskel, gør jeg det uden tøven. 

Dreaming my day away

Derfor kan du byde på mit værk: "Dreaming my day away", på auktionen i april. Jeg har valgt at donere netop dette maleri, fordi det er et pragtfuldt maleri, der illustrerer to sider af samme verden. Maleriet handler både om uskyld og uhyrer, glæde og sorg, håb og frygt. Den barnlige, sorgløse uskyld bliver sat overfor mørket og alvoren samt kampen for at overleve.

Et vidunderligt maleri fyldt med kontraster og modsætninger. En eventyrlig fortælling om det virkelige liv, hvor man må smage på det sure, for at finde ud af, hvad der er sødt.


SES VI?

Jeg håber, at mange af jer ser en lige så stor glæde i velgørenhed som jeg selv. Mennesker har forskellige styrker og svagheder. Det er derfor vigtigt at vi hjælper andre, hvor vi kan. Lige så vigtigt er det at være åben og tage imod den hjælp man får tilbudt. Glæde er en fællesfølelser, der mærkes bedst, når den deles mellem du og jeg.

Om du skal byde på malerier eller blot støtte op om det gode formål kan være lige godt. ALLE er velkomne til at kigge forbi, enten blot for hyggen og selskabets skyld, men endnu bedre både for hyggen, selskabet OG den smukke kunst til lige præcis din væg's skyld. 

Så ses vi? Selvfølgelig gør vi det.


Nyt år, nyt kunst på væggen

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår med en masse kærlighed, glæde og smil.

Et nyt år er en oplagt mulighed for forandringer, store som små. Forandring fryder - især hvis den kan hænges op på væggen og er signeret af Jeannie Bolund.

 

Seneste maleri: 

 

"Smoking hot"