Den lyserøde busfest 2014

"Den lyserøde busfest" er et lokalt arrangement, der afholdes hvert år i Silkeborg. Arrangementet holdes og planlægges af en samling kunstinteresserede mænd, der i fællesskab har investeret i en lyserød bus, der kan transportere dem rundt omkring i landet i forskellige kulturelle henseender.

Jeannie Bolund på scenen til festen

Hvert år til "Den lyserøde busfest" slår Jeannie Bolund staffeliet op på scenen og gør sit kreative arbejde som billedkunstner til en live performance for alle deltagere til festen. Når maleriet er færdigt og den dygtige kunstner er tilfreds, starter en auktion, hvor det nymalede kunstværk går til højstbydende gæst. 

Igen i år optrådte Jeannie Bolund naturligvis til festen med sit kunstneriske indslag. Denne gang blev resultatet af 4 timers arbejde således:

Det færdige maleri var efterfølgende et smut forbi kunstnerens private atelier, for at få den sidste finish inden højstbydende kunne få sin nyerhvervede kunst på væggen.