Hør et billede

Ud fra devisen "Man hører og ser bedre, hvis man gør begge dele på samme tid", har Galleri Art Expo i fællesskab med 30 billedkunstnere og musiker Kent Secher skabt en anderledes påskeudstilling med fokus på både syns- og høresans.

Hvert værk man finder på udstillingen, er inspireret af et helt bestemt stykke musik, som kunstnerne hver især har fået tildelt. Idéen er, at de skal fortolke samt dele deres oplevelse af musikken i form af et maleri, således at høresansens oplevelse bliver udtrykt visuelt og delt med synssansen.

Jeannie Bolunds bidrag til udstillingen. Maleri "Sweet escape"

Som et bidrag til udstillingen har Jeannie Bolund skabt værket "Sweet escape" udfra musikstykket "Hang on". Få hele oplevelsen med - kom se Jeannie Bolunds fortolkning af musikstykket og hør samtidig musikken spille til ferniseringen.

Fernisering lørdag d. 5. april kl. 13.00. 

Invitationen til udstillingen ses her.

 

Hele ustillingen kan efterfølgende ses  i Galleri Art Expos normale åbningstider tir - fre kl. 11-17 og lør kl.10-14.

Oplev udstillingen i påskedagene:

Torsdag d. 17. april kl 11:00-15:00

Fredag d. 18. april kl 11:00-15:00

Lørdag d. 19. april kl 11:00-15:00

Søndag d. 20. april kl 11:00-15:00

 

Galleri Art Expo, Søvejen 35, 8362 Hørning. Se kort.