KUNSTUDSMYKNING TIL VIRKSOMHEDER

 

Mangler din virksomhed prikken over i’et for at skabe et inspirerende, unikt og motiverende miljø, der spreder glæde og positivitet på arbejdspladsen?

 

Eje eller leje? Måske ønsker du ikke i første omgang at købe kunst.

Jeg giver dig derfor muligheden for at leje malerier til udsmykning af erhvervslokaler. De farverige, varme malerier gør dine lokaler imødekommende, skaber en varm atmosfære og giver inspiration i hverdagen. Brug malerierne til at skabe positive omgivelser i arbejdsmiljøet og øg effektiviteten.

Malerierne tilfører din virksomhed charme samt noget at se på, mens de pynter væggene i mødelokaler, venteværelser, frokoststuer, entréer, receptioner el.lign. Lad malerierne gøre en nydelsesrig gerning i de arbejdsrelaterede omgivelser og fremhæv inspiration og innovation over for både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Udsmykning hos Solomatic

Udsmykning hos Solomatic

Processen er enkel, for at gøre det nemt for dig og du modtager min ekspertise i forhold til ønsker om, hvad malerierne skal gøre for din virksomhed, maleristørrelse i forhold til vægge, budget, priser mv. Udlejningsperioden regnes som udgangspunkt i måneder og alt aftales over et personligt møde. Inden overbringelsen af malerier finder sted, underskrives en kontrakt tilpasset det enkelte samarbejde. 

Kontakt mig for nærmere information samt aftale af møde.

 

Udpluk af samarbejdspartnere:

  • Messecenter Herning
  • Solomatic
  • Guldsmed Jørgensen
  • Tandlægerne Papirfabrikken
  • Hotel Homeland